• Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50€ (BE), 70€ (NL)
  • Veilig online betalen
  • inpakservice

Op bestelling

My Little Monkey kan helaas niet alles stockeren en  een grote voorraad aanleggen in de opslagruimte van de winkel.
Hier door zullen enkele producten enkel te verkrijgen zijn op bestelling. Dit zijn vooral producten die veel plaats vragen in onze opslagruimte.
Zoals bv. kinderwagens, kinderbedjes, groot formaat speelgoed,...
Dit geldt ook  in onze winkel.
De levertijden van deze producten staan steeds vermeld bij het product zelf.
Echter kan deze levertermijn steeds uitlopen omdat wij niet op voorhand juist weten of onze leverancier eventuele vertragingen heeft met het leveren van de producten
of dat het artikel uit voorraad is bij onze leverancier.  Dit komt vooral voor in drukke periodes zoals bv. de kerstperiode.
Van zodra u een artikel op bestelling besteld en betaald heeft in onze webshop of in onze winkel, bestellen wij deze voor u bij onze leverancier.
Van zodra wij het product bij ons binnen hebben wordt u verwittigd via mail en kan het product afgehaald worden of verzonden worden.

 

Indien u hier nog vragen over heeft mag u ons steeds contacteren.

Pré-order

Een artikel op Pré-order is een artikel dat wij binnenkort zullen gaan toevoegen aan ons assortiment en reeds in bestelling is bij onze leverancier(s).
U heeft dan de mogelijkheid om deze al te reserveren nog voor dat deze bij ons op voorraad is.
Een juiste leverdatum kunnen wij niet op voorhand plakken op een Pré-order artikel omdat wij niet altijd op voorhand weten wanneer onze leverancier(s) zullen uitleveren. Gemiddeld moet je toch rekening houden met 7 tot 21 werkdagen.

 

Indien u hier nog vragen over heeft mag u ons steeds contacteren.