• Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50€ (BE), 70€ (NL)
  • Veilig online betalen
  • inpakservice

Kleurwedstrijd voor kinderen

Yeay, onze winkel is terug geopend en om dit te vieren organiseert My Little Monkey een leuke kleurwedstrijd voor kinderen.Er zijn 2 verschillende categorieën waarin je kind kan deelnemen.Voor elke categorie zal er 1 winnaar zijn. Hij of zij zal verwittigd worden via mail en mag dan zijn of haar geschenk komen afhalen in onze winkel.De eerste categorie is voor de leeftijd van 2 tot 6 jaar.De tweede categorie is voor de leeftijd van 7 tot 12 jaar.

Lees meer »

My Little Monkey gaat verhuizen naar een groter pand!

Ons pandje is te klein geworden, en dit is sneller gegaan dan verwacht.Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een groter pand in het centrum van Lommel.Het oude pandje van "Pimkie" wordt binnenkort onze nieuwe locatie.Met deze verhuis gaan we ook ons assortiment een beetje uitbreiden en ook geboortelijsten aanbieden.Wij hopen jullie snel terug te zien in ons nieuw pandje. 😉Ons nieuw adresje gaat zijn: Kerkstraat 49, 3920 Lommel

Lees meer »

Terugroepactie Babyzus speenkoorden

Heeft u een onderstaand speenkoord van het merk Babyzus bij ons aangekocht in onze winkel de afgelopen 6 maanden? Dan vragen wij aan u om deze speenkoord aan ons terug te bezorgen.Meer info zie onderstaan bericht van Babyzus.

Lees meer »